Hannun jäljet - Hannu Hautala luontokuvakeskus

Hannun jäljillä - Hannu Hautala luontokuvasäätiö
halvari_mikko.jpg

karhu pienin 

Avoin haku: Karhun jälki –näyttely

Teemanäyttelyn aiheena on karhu, sen kaikissa muodoissa.

Näyttely pidetään Hannu Hautala luontokuvakeskuksen galleriatilassa 7.8.-6.9.2018.

Näyttelyhaku on avoin kaikille Kuusamon seudulla asuville tai siellä syntyneille kuvataiteilijoille, luontokuvaajille ja ITE-taiteilijoille. Lisäksi myös muilla taiteilijoilla, joiden tuotannossa korostuu näyttelyn teema on mahdollisuus hakea näyttelyyn.

Hakuaika päättyy 18.6.2018. Näyttelyhakemus ja teoskuvat tulee lähettää joko sähköisesti kuusamobearstories(at)gmail.com tai toimittaa osoitteeseen:

Hannu Hautala luontokuvakeskus
Matkailukeskus Karhuntassu
Torangintaival 2
93600 Kuusamo

Hakulomake

Hakulomake word

Postitse lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä ma 18.6.2018.

Hakemuslomakkeita saa paperisena versiona Hannu Hautala luontokuvakeskuksesta, keskuksen aukioloaikoina. Katso, että kaikissa palauttamissasi tiedostoissa ja papereissa on tiedot tekijästä ja teoksesta. Myöhässä tulleita hakemuksia ei huomioida.

Tekniikka on vapaa ja näyttelyyn voi hakea karhu-aiheisilla valokuvilla, maalauksilla, piirustuksilla, veistoksilla, installaatioilla, videoilla, taidegrafiikan vedoksilla, performansseilla jne. Myös ehdotus näyttelyyn tulevasta teoksesta riittää. Tällöin liitä mukaan teossuunnitelma ja kuvia aikaisemmasta tuotannostasi.

Näyttelyn teosvalinnoista vastaa kuvataiteilija Jonna Kalliomäki ja valinnasta ilmoitetaan kesäkuun loppuun mennessä.

Näyttelyyn valitut tekijät voivat osallistua lauantaina 21.7.2018 Kuusamo-opistolla järjestettyyn tulostustyöpajaan, jossa pääsee tulostuttamaan mahdollisen näyttelykuvansa. Valokuvatulosteen materiaalimaksu 40€/neliömetri.

Näyttelyn avajaisia vietetään tiistaina 7.8.2018 klo 18.00.

Lisätietoa näyttelyhausta: kuusamobearstories(at)gmail.com