Hannun jäljet - Hannu Hautala luontokuvakeskus

Hannun jäljillä - Hannu Hautala luontokuvasäätiö

Vaihtuva näyttely

Kuukkelisalin digitaalisessa näyttelyssä vierailevat taiteilijat luovat kuvistaan kuvakerronnallisia esityksiä. Muuten tila on perinteisen luontokuvan käytössä. Vierailevien taiteilijoiden näyttelyjä Kuukkelisalissa on kolme kertaa vuodessa.

ARTO KOMULAINEN

LUONTOKUVIA TUNTUREIDEN TAKAA

7.9.2018 - 15.1.2019

 ArtoK MGL3802    Arto Komulainen maisema

Olen syntynyt v. 1960 Kiuruvedellä. Muutin Rovaniemelle v. 1980. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi täysi-ikäistä lasta. Luontokuvausta olen harrastanut 44 vuotta. Mieluisimmat kuvauskohteeni ovat linnuista maakotka, merikotka ja korppi, maisemakuvauksessa vedet ja tunturit sekä alkuperäinen metsämaa.

Tunnistan itsessäni luontokuvadokumentoijan. Haluan tallentaa alkuperäistä luontoa kuvina ja jakaa kokemuksiani näiden kuvien välityksellä etenkin niille, jotka eivät itse pääse näitä luontoon kokemaan.

Harrastuksiini kuuluu maakotkien pesäntarkastukset, jota olen tehnyt 37 vuoden ajan. Tarkastusmatkoilla olen päässyt ihailemaan ja tallentamaan kamerallani mukavia ja erikoisiakin tilanteita kotkien kanssa. Harrastan myös hiihtovaellusta, moottoripyöräilyä ja musiikkia.

Opiskelen Lapin yliopiston Avoimessa yliopistossa kuvataiteiden aineopintoja. Opinnot päättyvät keväällä 2019.

Minulla on Lapland Pictures -niminen kuvayritys. Sen aputoiminimenä on Lapland Nature Photography.

 

Kuvat: Arto Komulainen
Musiikki: Kari Alajuuma
Koostaminen: Sari Mourujärvi